|
ضیافت الله امسال هم در ماه مبارک رمضان درکنار شما هستیم.
| ||
|
|
[ سه شنبه 16 تیر 1394 ] [ 2:52 PM ] [ محمد قلی نژاد ]
[ چهارشنبه 10 تیر 1394 ] [ 9:35 AM ] [ محمد قلی نژاد ]
[ دوشنبه 8 تیر 1394 ] [ 3:30 PM ] [ محمد قلی نژاد ]
[ دوشنبه 8 تیر 1394 ] [ 3:28 PM ] [ محمد قلی نژاد ]
[ دوشنبه 8 تیر 1394 ] [ 3:27 PM ] [ محمد قلی نژاد ]
عید صالحان![]() فرازی از خطبه علی علیه السلام در روز عید فطرامیرالمومنین علیه السلام در روز عید فطر، پس از اقامه نماز عید، در جمع مردم به خطابه ایستاد و فرمود: «... ای بندگان الهی، شما را به تقوای پروردگار سفارش میکنم؛ (همان خدایی که) نعمتش به آخر نمیرسد و رحمتش پایانی ندارد، بندگانش از او بینیاز نمیگردند و تمامی اعمال، پاداش نعمتهایش را نمیدهد. (هم او) که (ما را) نسبت به تقوا تشویق نمود و درباره دنیا زهد آموخت، و از گناهان بر حذر داشت.
ادامه مطلب [ یک شنبه 7 تیر 1394 ] [ 5:38 PM ] [ محمد قلی نژاد ]
کلید بازگشت![]()
خداوندا! امروز، روز عید فطر است. روز بازگشت به سوی تو. در این ماه به من نعمت های فراوانی دادی. کمکم کردی تا بیشتر به تو نزدیکتر شوم. ولی چه کنم؟ روز های دیگر می آیند و این حالات از من دور می شوند. چشمانم! همان چشمانی که در شبهای قدر برای تو می گریستند، به خطا می روند. دست هایم، زبانم، همه وجودم، احساس می کنم که نزدیکی به تو را از دست می د هند. می دانم که این تغییرات به خاطر اعمال خود من است. شرمنده ام، ولی چه کنم؟
ادامه مطلب [ یک شنبه 7 تیر 1394 ] [ 5:38 PM ] [ محمد قلی نژاد ]
بهار بخشش را دریابیم.![]() خداوند متعال محمد (صلی الله علیه و آله) را مبعوث کرد، تا سلسله پیامبران را تکمیل کند، آن روز مردمان خدا را نمیشناختند، او آنان را هدایت کرد و از گمراهی رهانید و جاهلیت و نادانی را برانداخت.
ادامه مطلب [ یک شنبه 7 تیر 1394 ] [ 5:36 PM ] [ محمد قلی نژاد ]
عبادت و دعا (1)![]()
بسم الله الرحمن الرحیم الحمدالله ربّ العالمین باریء الخلائق اجمعین و الصلاة و السّلام علی عبدالله و رسوله و حبیبه و صفیّه و حافظ سرّه و مبلّغ رسالاته سیّدنا و نبیّنا و مولانا ابی القاسم محمد صلی الله علیه وآله و علی اله الطّیّبین الطّاهرین المعصومین، اعوذ بالله من الشّیطان الرّجیم: یا ایّها الّذین امنوا استعینوا بالصّبر و الصّلوة.
ادامه مطلب [ یک شنبه 7 تیر 1394 ] [ 5:35 PM ] [ محمد قلی نژاد ]
به بند كشيده شدن شياطين در ماه رمضان ![]()
در بسيارى از احاديث اين باب، به اين نكته اشاره شده بود كه در ماه رمضان، شياطين به بند كشيده مىشوند. در اين زمينه پرسشهايى پديد مىآيد، از قبيل اين كه: شيطان كيست؟ در نظام حكيمانه خلقت، چرا به شيطان اجازه داده شده كه انسان را گمراه سازد؟ مرز تسلط شيطان بر انسان تا كجاست؟ چرا خداوند، در ماه رمضان، شياطين را به بند مىكشد و از تأثير گمراهگرانه آنان جلوگيرى مىكند؛ ولى در ماههاى ديگر، آنان را آزاد مىگذارد؟ و سرانجام، اگر اينگونه رواياتْ درستاند، چگونه شمارى از روزهداران، در اين ماه، مرتكب گناه مىشوند؟ همراه با توضيحاتى در متن مىآيد. (ر . ك : الإقبال، 1/ 73) .
ادامه مطلب [ یک شنبه 7 تیر 1394 ] [ 5:34 PM ] [ محمد قلی نژاد ]
|
|